Klik hier voor het Product filter

close
De pelletkachel Dielle Levante kan gezien worden als echte eyecatcher van de woonkamer. De Dielle pelletkachel is namelijk uitgevoerd met een grote blackglass deur. De blackglass deur geeft de Dielle Levante pelletkachel niet alleen een chique uitstraling maar zorgt er ook voor dat de stookkamer 'onzichtbaar' word als de Dielle pelletkachel uit staat of in de stand-by modus staat.

 

Pelletkachel Levante voorzien van gepatenteerde bodemvoeder

De Dielle Levante pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.
 
  • Automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de na-gesintelde asresten over de brandring heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor geen handmatige of ingewikkelde systemen om een branderbak schoon te houden.
  • Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).
  • Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.
  • Rustiger en een natuurlijker vlammenspel bij de Dielle Levante.
  • Ook in lage vermogenskeuzes een mooi vlambeeld met de bodemvoeder. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld. 
Bezig met laden...

Dielle Levante 100

(0)

Deze pelletkachel van 12 kW is standaard voorzien van de hermetische technologie. Dit houdt in dat de pelletkachel werkt op basis van het gesloten systeem.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Levante 60

(0)

Deze pelletkachel van 8 kW is standaard voorzien van de hermetische technologie. Dit houdt in dat de pelletkachel werkt op basis van het gesloten systeem.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Levante 80

(0)

Deze pelletkachel van 10 kW is standaard voorzien van de hermetische technologie. Dit houdt in dat de pelletkachel werkt op basis van het gesloten systeem.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Levante pelletkachel mogelijkheden

Dielle pelletkachel LevanteDe Dielle pelletkachel Levante is verkrijgbaar met tal van opties en mogelijkheden. De pelletkachel is uit te voeren in de vermogenskeuzes 8kW, 10kW en 12 kW. De pelletkachel is natuurlijk in te stellen op verschillende vermogenskeuzes. Doormiddel van de gepatenteerde bodemvoeder heeft de Dielle pelletkachel ook in de lage vermogenskeuzes een prachtig vlambeeld. De Levante pelletkachel is uit te voeren in verschillende kleuren. De beschikbare kleuren zijn; glanzend wit, beige, antiek goud, glanzend bordeaux en mat zwart.
 

Dielle pelletkachel met bovenaansluiting

Wist u dat de Levante pelletkachel ook uit te voeren in met een praktische bovenaansluiting. Zodoende kan de pelletkachel nog dichter tegen de muur geplaatst worden. Indien gewenst kunt u de bovenaansluitingset vinden bij de opties onder de noemer 'Up'.
 

Uitgebreid advies op maat

Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte pelletkachel voor uw woning. Onze showroom is gevuld met alles wat met duurzame energie te maken heeft. Wist u ook dat de Levante brandend in de showroom staat opgesteld?


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap