Klik hier voor het Product filter

close
Dielle-Maestrale
De Dielle Maestrale is 's werelds  eerste driezijdige pelletkachel. Door de enorme driezijdige ruit is het vuurzicht in alle hoeken van de kamer te zien. Daarnaast het het vlambeeld ook nog eens sfeervol door de gepatenteerde bodemvoeder van Dielle. Wist u dat deze pelletkachel een ruit heeft die ruim 40 centimeter hoog is? Ook in de lage vermogenskeuze kunt u nog een branderkamervullende vlam realiseren. Uniek hé?
 

Pelletkachel Maestrale voorzien van gepatenteerde bodemvoeder

De Dielle Maestrale pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.
  • Automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de na-gesintelde asresten over de brandring heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor geen handmatige of ingewikkelde systemen om een branderbak schoon te houden.
  • Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).
  • Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.
  • Rustiger en een natuurlijker vlammenspel bij de Dielle Maestrale.
  • Ook in lage vermogenskeuzes een mooi vlambeeld met de bodemvoeder. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld. 
Bezig met laden...

Dielle Maestrale 100

(0)

Pelletkachel van 12 kW met innovatief design, gemaakt met stalen bekleding, met driezijdig panoramisch glas en een verschuifbare glass-top. Voorgesteld in 2 kleuren wit of zwart.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Maestrale 60

(1)

Pelletkachel van 8 kW met innovatief design, gemaakt met stalen bekleding, met driezijdig panoramisch glas en een verschuifbare glass-top. Voorgesteld in 2 kleuren wit of zwart.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Maestrale pelletkachel mogelijkheden

Dielle Maestrale pelletkachelDe Dielle Maestrale is verkrijgbaar in twee vermogenskeuzes. De Maestrale 60 heeft een vermogensbereik van 8 kilowatt. Daartegen heeft de Maestrale 100 een vermogen van 12 kW. Zodoende kunt u zowel kleine als grotere ruimtes verwarmen met deze unieke driezijdige pelletkachel. De Dielle pelletkachel is daarnaast uit te voeren in de kleur zwart maar ook in de kleur glanzend wit.
 

Keramische houtset voor de Dielle Maestrale

Deze unieke pelletkachel is natuurlijk uitermate geschikt voor de keramische houtset. De branderkamer kan voorzien worden van de keramische houtset (optie CEW) zodat het net lijkt alsof deze pelletkachel met driezijdige ruit brand als een traditionele houtkachel. Dit komt natuurlijk mede door de gepatenteerde bodemvoeder van Dielle
 

Uitgebreid advies op maat

Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte pelletkachel voor uw woning. Onze showroom is gevuld met alles wat met duurzame energie te maken heeft. Wist u ook dat de Levante brandend in de showroom staat opgesteld?


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap