Klik hier voor het Product filter

close
De Dielle Ostro pelletkachel is uitermate geschikt voor de smalle woonkamer. Met een diepte van slechts 31 centimeter neemt de Dielle Ostro weinig tot geen ruimte van uw woonkamer in beslag. Daarnaast is de pelletkachel ook nog is te personaliseren naar uw persoonlijke wensen. Wist u dat deze pelletkachel ook voorzien kan worden met kanalisatiemogelijkheid?

 

Pelletkachel Ostro voorzien van gepatenteerde bodemvoeder

De Dielle Ostro pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.
 
  • Automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de na-gesintelde asresten over de brandring heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor geen handmatige of ingewikkelde systemen om een branderbak schoon te houden.
  • Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).
  • Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.
  • Rustiger en een natuurlijker vlammenspel bij de Dielle Ostro.
  • Ook in lage vermogenskeuzes een mooi vlambeeld met de bodemvoeder. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld. 
Bezig met laden...

Dielle Ostro 100 Bump

(0)

Design, techniek en vermogen voor deze Ostro Bump 100, de ideale pelletkachel voor wie op zoek is naar een maximaal verwarmingsrendement in een kleine ruimte.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 100

(0)

Design, techniek en vermogen voor deze Ostro 100, de ideale pelletkachel voor wie op zoek is naar een maximaal verwarmingsrendement in een kleine ruimte. Gelakte stalen bekleding en gietijzeren deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 50 Bump

(0)

Design, elegantie en vermogen gecombineerd voor een pelletkachel van 6 kW met een unieke en onmiskenbare vorm. Zwart gelakte stalen zijkanten en ‘magische’ glazen schuifdeur

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 50 Glass

(0)

Net als het Ostro-model is deze pelletkachel van 6 kW door de geringe dikte bijzonder geschikt voor kleine ruimtes. Hermetisch product, met gecoate stalen bekleding en ‘magische’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 50

(0)

Met zijn dikte van slechts 32 cm is deze pelletkachel Dielle Ostro van 6 kW bijzonder geschikt voor kleine ruimtes. Gecoate stalen bekleding, gietijzeren deur en hermetische technologie.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 80 Bump

(0)

Design, elegantie en vermogen gecombineerd voor een pelletkachel van 10 kW met een unieke en onmiskenbare vorm. Zwart gelakte stalen zijkanten en ‘magische’ glazen schuifdeur

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 80 Glass

(0)

Net als het Ostro-model is deze pelletkachel van 10 kW door de geringe dikte bijzonder geschikt voor kleine ruimtes. Hermetisch product, met gecoate stalen bekleding en ‘magische’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 80

(0)

De 10 kW pelletkachel Dielle Ostro met zijn dikte van slechts 32 cm is bijzonder geschikt voor kleine ruimtes. Gecoate stalen bekleding, gietijzeren deur en hermetische technologie.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro pelletkachel mogelijkheden

Dielle pelletkachel OstroDe Dielle pelletkachel Ostro is in tal van verschillende mogelijkheden verkrijgbaar. De beschikbare vermogenskeuzes varieren van 6 kW tot maarliefst 12 kW. De standaard uitvoering van de Ostro-serie (Dielle Ostro 50/80/100) is voorzien van een stalen of gietijzeren deur. Daarnaast is het ook mogelijk om de Ostro uit te voeren met een zwart glazen deur (Ostro 50 Glass/Ostro 80 Glass). De zwart glazen deur wordt automatisch doorzichting wanneer het toestel in de Werk Modus is. Wanneer het toestel uit is wordt de ruit weer ondoorzichtig zodat u niet in de verbrandingskamer kijkt. Niet genoeg glass bij de ostro glass-serie? De Ostro Bump is dan de ideale pelletkachel voor u. De volledige voorzijde van de pelletkachel is voorzien van het zwarte glas. Door de bubbelvorm bij de branderkamer lijkt het zelfs dat de vlam nog groter oogt.
 

Dielle pelletkachel met bovenaansluiting

Wist u dat de Ostro pelletkachel ook uit te voeren in met een praktische bovenaansluiting. Zodoende kan de pelletkachel nog dichter tegen de muur geplaatst worden. De bovenaansluitingmogelijkheid is standaard toegepast op elke Ostro pelletkachel. 

Uitgebreid advies op maat

Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte pelletkachel voor uw woning. Onze showroom is gevuld met alles wat met duurzame energie te maken heeft. Wist u ook dat de Levante brandend in de showroom staat opgesteld?


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap