Klik hier voor het Product filter

close
De Dielle Sicrocco pelletkachel staat in het teken van het enorme scala aan mogelijkheden. De pelletkachel heeft tal van verschillende bekledingsmogelijk zoals bijvoorbeeld keramiek of zelfs speksteen. Daarnaast is de pelletkachel voorzien van een grote ruit zodat u altijd een prachtig zicht heeft op het rustige vlammenbeedl van de gepatenteerde bodemvoeder pelletkachel.

 

Pelletkachel Scirocco voorzien van gepatenteerde bodemvoeder

De Dielle Scirocco pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.
  • Automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de na-gesintelde asresten over de brandring heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor geen handmatige of ingewikkelde systemen om een branderbak schoon te houden.
  • Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).
  • Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.
  • Rustiger en een natuurlijker vlammenspel bij de Dielle Scirocco.
  • Ook in lage vermogenskeuzes een mooi vlambeeld met de bodemvoeder. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld. 
Bezig met laden...

Dielle Scirocco 100 Keramiek

(0)

Keramische bekleding, gietijzeren deur en Hermetische gesloten technologie, het model pelletkachel Scirocco Ceramic van 12 kW is een echt vlaggenschip van het prachtige Dielle assortiment.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 100 Speksteen

(0)

Met de calorische opbrengstcapaciteit die alleen speksteen kan opbrengen, voldoet het deze pelletkachel van 12 kW aan de meest geavanceerde technologie van een uniek bodemvoedersysteem.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 100

(0)

12 kW pelletkachel met bijzonder geavanceerde prestaties. De degelijkheid en de geavanceerde technologie maken van dit model een veilige en betrouwbare keuze.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 60 Speksteen

(0)

Met de calorische opbrengstcapaciteit die alleen speksteen kan opbrengen, voldoet het deze pelletkachel van 8 kW aan de meest geavanceerde technologie van een uniek bodemvoedersysteem.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 60

(0)

Pelletkachel van 8 kW met bijzonder geavanceerde prestaties. De degelijkheid en de geavanceerde technologie maken van dit model een veilige en betrouwbare keuze.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 80 Keramiek

(0)

Keramische bekleding, gietijzeren deur en Hermetische technologie, het model pelletkachel Scirocco Ceramic van 10 kW is een echt vlaggenschip van het Dielleassortiment.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 80 Speksteen

(0)

Met de calorische opbrengstcapaciteit die alleen speksteen kan opbrengen, voldoet het deze pelletkachel van 10 kW aan de meest geavanceerde technologie van een uniek bodemvoedersysteem.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 80

(0)

Pelletkachel van 10 kW met bijzonder geavanceerde prestaties. De degelijkheid en de geavanceerde technologie maken van dit model een veilige en betrouwbare keuze.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco pelletkachel mogelijkheden

Dielle Scirocco pelletkachelDe Dielle Scirocco kenmerkt zich allereerst met de riante ruit zodat u altijd een perfect zicht heeft op het rustige vlammenbeeld. De pelletkachel is daarnaast verkrijgbaar in drie vermogenskeuzes. De modellen '60' hebben een vermogen van 8 kW. De modellen '80' hebben een vermogen van 10 kW, terwijl de '100' een vermogen van 12 kW hebben. Wanneer u opzoek bent naar een pelletkachel met kanalisatie bent u ook op het juiste adres. Wist u dat deze pelletkachel optioneeel te voorzien is van een kanalisatiekit? Zo kunt u meerdere ruimtes verwarmen met slechts één pelletkachel.
 

Pelletkachel speksteen

 De Scirocco-serie is uit te voeren als speksteen pelletkachel. De spekstenen bekleding van de pelletkachel zorgt er niet alleen voor dat het toestel er prachtig uit ziet, maar het zorgt ook voor een fijne en behaaglijke warmte. Het speksteen kenmerkt zich door het vasthouden van de warmte. Wanneer de pelletkachel net uit is straalt het speksteen de warmte nog warmte af.
 

Dielle pelletkachel met bovenaansluiting

Wist u dat de Scirocco pelletkachel ook uit te voeren is met een praktische bovenaansluiting. Zodoende kan de pelletkachel nog dichter tegen de muur geplaatst worden. De bovenaansluitingmogelijkheid is verkrijgbaar als de optie VUF. 
 

Uitgebreid advies op maat

Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte pelletkachel voor uw woning. Onze showroom is gevuld met alles wat met duurzame energie te maken heeft. Wist u ook dat de Levante brandend in de showroom staat opgesteld?


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap