Klik hier voor het Product filter

close
De Zefiro-serie is het antwoord vanuit Dielle op een lage pelletkachel. De Dielle Zefiro is een pelletkachel met een hoogte van slechts 74 cm. Met deze geringe is de zefiro uitermate geschikt voor de plaatsing in een schouw of kleine ruimte. De Zefiro heeft standaard een bovenaansluiting en achteraansluiting van het rookkanaal. Zo kunt u deze kleine pelletkachel ook nog eens dichter tegen de muur plaatsen.

 

Pelletkachel Zefiro voorzien van gepatenteerde bodemvoeder

De Dielle Ostro pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.
  • Automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de na-gesintelde asresten over de brandring heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor geen handmatige of ingewikkelde systemen om een branderbak schoon te houden.
  • Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).
  • Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.
  • Rustiger en een natuurlijker vlammenspel bij de Dielle Zefiro.
  • Ook in lage vermogenskeuzes een mooi vlambeeld met de bodemvoeder. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld. 
Bezig met laden...

Dielle Zefiro 50

(0)

Kleine pelletkachel van 6 kW met een uniek retrodesign. Bedekt in keramiek en beschikbaar in wit of zwart, is deze kachel de ideale keuze voor wie op zoek is naar traditie, maar de technologie niet op

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Zefiro 70

(0)

Kleine pelletkachel van 9 kW met een uniek retrodesign. Bedekt in keramiek en beschikbaar in wit of zwart, is deze kachel de ideale keuze voor wie op zoek is naar traditie, maar de technologie niet op

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Zefiro pelletkachel mogelijkheden

Dielle Zefiro pelletkachelDe lage pelletkachel van Dielle heeft een breed scale aan mogelijkheden om het toestel volledig te personaliseren naar uw wensen. De Zefiro is verkrijgbaar in de vermogenskeuzes 6 en 9 kilowatt. Daarnaast is de keramische bekleding van het toestel uit te voeren in twee kleuren, namelijk glanzend wit of mat zwart. Bent u opzoek naar een pelletkachel die op afstand bedienbaar is? Dan is de Dielle webmodule toe te passen op de Dielle Zefiro. Zo kunt u zelfs buitenshuis uw Dielle Zefiro pelletkachel bedienen en monitoren.
 

Dielle pelletkachel met bovenaansluiting

Wist u dat de Zefiro pelletkachel ook uit te voeren is met een praktische bovenaansluiting. Zodoende kan de pelletkachel nog dichter tegen de muur geplaatst worden. De bovenaansluitingmogelijkheid is standaard toegepast op elke Zefiro pelletkachel. 
 

Uitgebreid advies op maat

Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte pelletkachel voor uw woning. Onze showroom is gevuld met alles wat met duurzame energie te maken heeft. Wist u ook dat de Levante brandend in de showroom staat opgesteld?


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap