Monoblock-airco

Waarom een monoblock airco kopen?

U wilt graag een airco in uw vertrek die kan koelen en verwarmen maar heeft geen ruimte voor een buiten unit en wilt ook geen losse airco met een slang eraan... dan is de AAA ECO Monoblock airco de perfecte uitkomst voor u!
Snel te installeren zonder teveel werk, hoeft niet afgevuld te worden of verplicht te worden geinstalleerd door een monteur en kan vrijwel overal worden geplaatst!

Installatie van een monoblock airco

Voor het laten werken van een monoblock airco is het nodig om twee gaten te boren in uw muur, dit is voor de aanvoer en afvoer van de lucht door de airco heen. Als deze gaten geboord zijn plaatst u de unit op de plek en werkt u buiten af met twee roostertjes. Stekker in het stopcontact en u kunt koelen en verwarmen met onze monoblock airco!

Monoblock airco gespreid betalen

Het is bij ons mogelijk om een monoblock airco met of zonder installatie aan te schaffen voor een vast bedrag per maand, na deze tijd is de airco ook van u en wilt u eerder af lossen dan kan dat gewoon boetevrij!
Selecteer de gewenste monoblock airco en klik op bestellen, bij het afrekenen selecteerd u welke vorm van lease u wilt tot maximaal 120maanden.
Bezig met laden...

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap