Klik hier voor het Product filter

close
Pelletkachel-CV

mee stoken op de cv is deze dagen een hot item, Door de lage brandstofkosten en makkelijke aansluiting is de pelletkachel cv kachel het meest efficient als verwarming. Besparingen met cv pelletkachels kunnen oplopen tot wel 50% op uw stookkosten met de gas cv. Een cv pelletkachel an worden aangesloten op vloerverwarming en samen of naast u eigen cv draaien. Ook de combinatie zonneboiler en pellet kachel cv is geen probleem en via buffervaten kunnen wij zelfs u van warm tapwater voorzien.De uitleg in de showroom word ondersteund door een compleet aangesloten pelletkachel cv systeem in onze showroom. Wilt u meer weten of zien hoe de pelletkachel op cv stookt, kom dan naar onze showroom waar de pelletkachel met cv brandend staan opgesteld.

Kijk ook eens naar het nieuwste systeem in de pelletkachel wereld, de gepatenteerde bodemvoeder van Dielle heeft vele voordelen tegenover het traditionele systeem. de pellets worden namelijk omhoog gedrukt en de asresten vallen daarom over de rand. dit geeft meer rendement, mooier vuur en minder onderhoud.  1 / 7  Bezig met laden...

Dielle Grecale 14 Glass

(0)

De 14 kW pelletkachel cv met een compact en minimalistisch design past zich gemakkelijk aan elke omgeving aan. Glazen deur en stalen gefineerde bekleding.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 14

(0)

De pelletkachel cv van 14 kW met een compact en minimalistisch design past zich gemakkelijk aan elke omgeving aan. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 18 Glass

(0)

De 18 kW pelletkachel cv met een compact en minimalistisch design past zich gemakkelijk aan elke omgeving aan. Glazen deur en stalen gefineerde bekleding.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 18

(0)

De pelletkachel cv van 18 kW met een compact en minimalistisch design past zich gemakkelijk aan elke omgeving aan. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 22 Glass

(0)

De 22 kW pelletkachel cv met een compact en minimalistisch design past zich gemakkelijk aan elke omgeving aan. Glazen deur en stalen gefineerde bekleding.

Levertijd: 1 dag(en)
   1  2 3 4 5  

Pelletkachel cv

De pelletkachel cv is eigenlijk een standaard pelletkachel, maar dan met de mogelijkheden om Pelletkachel cveen gehele woning te verwarmen. De pelletkachel cv staat normaliter in een woonkamer of ander leefvertrek opgesteld. Naast dat de pelletkachel fijne stralingswarmte afgeeft is de ruimte rondom de branderkamer gevuld met een grote watermassa. Wanneer de watermassa warm genoeg is wordt deze automatisch naar het cv systeem gebracht. Zodoende kunt u de gehele woning verwarmen.

Hoe werkt een pelletkachel cv?

De pelletkachel cv is -zoals de naam al doet vermoeden- aangesloten op het centrale verwarmingsnetwerk. Wanneer de pelletkachel cv in werking is straalt de pelletkachel cv een deel van de warmte uit naar de ruimte waar de pelletkachel staat. Echter wordt verreweg het grootste deel van de opgebrachte warmte getransporteerd naar de centrale verwarming. Zo kunt u uw gehele woning verwarmen met slechts één pelletkachel.
De pelletkachel cv kan op verschillende manieren aangesloten worden in het systeem. In sommige situaties is het mogelijk om de pelletkachel rechtstreeks aan te sluiten op het netwerk. Houd hierbij wel rekening met overige warmtebronnen in het cv systeem. De pelletkachel en de andere warmtebron kunnen bij verkeerde installatie namelijk hinder van elkaar ondervinden. Een aansluiting wat bij de pellekachel cv ook steeds vaker voorkomt is er een met  het zogenoemde buffervat. U kunt het buffervat eigenlijk zien als een grote accu. Vanuit deze accu worden de overige vertrekken verwarmt. Een groot voordeel hierbij is dat verwarmen op lage temperaturen én het verwarmen van de tapwatervoorziening mogelijk is. Daarnaast kunt u vrij eenvoudig de configuratie uitbreiden met bijvoorbeeld elektrische na-verwarming of zonnecollectoren in de zomermaanden.
Bij de aanschaf en installatie van een pelletkachel cv komt dus heel wat bij kijken. Twijfelt u over de gemaakte keuzes of heeft u advies nodig? Kom gerust naar onze showroom waar wij samen met u de beste mogelijkheden in kaart brengen.

Regelgeving pelletkachel cv

Let er op dat een pelletkachel cv moet worden aangesloten met een volledig rookkanaal boven de nok van de woning. Helaas zijn er soms nog bedrijven welke pretenderen dit niet te hoeven doen maar helaas geeft tijd inzicht dat u met een aansluiting op de gevel niet het juiste resultaat haalt met alle gevolgen van dien. De pelletkachel cv geeft rook terugslag, de pelletkachel gaat uit of in het ergste geval kan niet werken met guur weer.. dat nou net de tijd is dat u hem nodig bent..
Wij zouden het ook graag anders zien maar helaas komt u niet weg met veiligheid,verdunningsfactoren en software welke aangepast moet worden.

Uitstoot van een pelletkachel cv

Op dit moment hebben de pelletkachel cv toestellen met een bodemvoeder de minste uitstoot daar deze de asresten over de rand drukken ipv uit de branderbak laten vliegen en ook geen cleanfase plaatsvind. De traditionele pelletkachel kan hier dan ook niet aan tippen en het bodemvoedingsysteem is gepatenteerd.
heeft u vragen stel ze gerust!

Kosten pelletkachel cv

De pelletkachels met een aansluiting op de centrale verwarming zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Echter hangt de prijs met name af welke installatiemogelijkheden er zijn. Graag nodigen wij u uit in onze showroom om de mogelijkheden door te nemen. Juist dan heeft u een goed beeld van het totale kostenplaatje. De showroom is zonder afspraak te bezoeken en zes dagen per week geopend.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap