Klik hier voor het Product filter

close
De pelletkachel inbouw is ideaal om uw volledige woning mee te verwarmen, door de strakke inbouw neemt deze ook nog eens weinig ruimte in. De inbouwpelletkachel is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij inbouwpelletkachels op basis van convectie in het assortiment maar ook kachels die aangesloten zijn op de centrale verwarming. Zo kunt u met de inbouwpelletkachel de complete woning verwarmen. wij hebben de pelletkachel cv inbouw toestellen  en de standaard inbouwpelletkachels in onze showroom staan. Kom gerust is kijken en laat u informeren over de mogelijkheden.
Bezig met laden...

Dielle FBX 50 R

(0)

Deze inbouw pelletkachel is geschikt voor inzet in bestaande open haard of in kleine ruimtes. Dit toestel is voorzien van een aanzuigsysteem en heeft een vermogen van 6 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle FBX 50 S

(0)

Deze inbouw pelletkachel is geschikt voor inzet in bestaande open haard of in kleine ruimtes. Deze pelletkachel is voorzien van vullade en heeft een vermogen van 6 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle FBX 50 T

(0)

Deze inbouw pelletkachel is geschikt voor inzet in bestaande open haard of in kleine ruimtes. Deze pelletkachel is voorzien van zij- of frontbelading en heeft een vermogen van 6 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle FBX 70 R

(0)

Deze inbouw pelletkachel is geschikt voor inzet in bestaande open haard of in kleine ruimtes. Dit toestel is voorzien van een aanzuigsysteem en heeft een vermogen van 9 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle FBX 70 S

(0)

Deze inbouw pelletkachel is geschikt voor inzet in bestaande open haard of in kleine ruimtes. Deze pelletkachel is voorzien van vullade en heeft een vermogen van 9 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle FBX 70 T

(0)

Deze inbouw pelletkachel is geschikt voor inzet in bestaande open haard of in kleine ruimtes. Deze pelletkachel is voorzien van zij- of frontbelading en heeft een vermogen van 9 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Twist L

(0)

De Twist L is meer dan een kachel alleen. Deze liftdeurhaard is aan te sluiten op de centrale verwarming en kan daarnaast voorzien worden van de combi hybride kit.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Twist M

(0)

De Twist M is meer dan een kachel alleen. Deze liftdeurhaard is aan te sluiten op de centrale verwarming en kan daarnaast voorzien worden van de combi hybride kit.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Twist XL

(0)

De Twist XL is meer dan een kachel alleen. Deze liftdeurhaard is aan te sluiten op de centrale verwarming en kan daarnaast voorzien worden van de combi hybride kit.

Levertijd: 1 dag(en)

pelletkachel inbouw vullenpelletkachel inbouw


Een van de meest genoemde nadelen bij een inbouwpelletkachel is het vullen. Vaak is het of erg onhandig om de kachel te vullen of moet er een vul luik gemaakt worden aan de zijkant of voorkant van de ombouw. AAA-Eco heeft met de Dielle inbouwpelletkachels een oplossing voor het vulprobleem.


Type inbouw pelletkachels

Zowel de FBX inbouwpelletkachel als de Twist inbouwpelletkachel kunnen optioneel voorzien worden van de refill kit. Dit houdt in dat er een automatisch aanzuigsysteem is gemonteeerd op het toestel. Bij de FBX inbouwpelletkachel is er een minimale aansluiting in de koof aangebracht. Wanneer de pellets op zijn kunt u doormiddel van het aanzuigsysteem eenvoudig het pelletreservoir vullen. De Twist Refill serie is voorzien van een aanzuigsysteem inclusief voorraadreservoir van 460kg. Het voorraadreservoir wordt dan bijvoorbeeld in een technsiche ruimte geplaatst. De Twist inbouwpelletkachel zuigt dan automatisch pellets aan wanneer benodigd.

 


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap