Klik hier voor het Product filter

close
Pelletkachel
Pelletkachels zijn biomassa kachels die branden op kleine geperste houtbrokjes genaamd pellets. Deze pellets zijn samengesteld uit schoon hout en moeten één din+ keuring hebben. In onze showroom hebben wij verschillende kachels die branden op pellets. U kunt hierbij denken aan inbouw, voorzet en cv kachels. Ook staan er bij ons altijd meerdere pellet kachels brandend opgesteld zodat u kunt zien hoe stil en rendement vol de kachel brand.

Pelletkachel op afbetaling


Een pelletkachel kopen op afbetaling is bij ons mogelijk. Dit is zelfs mogelijk als u uw oude toestel inruilt.
Wij kunnen ook de installatie en het rookkanaal meenemen in het maandbedrag.
Wilt u slechts een deel op afbetaling dan is dat ook mogelijk en wilt u aflossen dan is dat geen probleem. Vraag ons naar de mogelijkheden.


  1 / 18  Bezig met laden...

Dielle Maestrale 60

(1)

Pelletkachel van 8 kW met innovatief design, gemaakt met stalen bekleding, met driezijdig panoramisch glas en een verschuifbare glass-top. Voorgesteld in 2 kleuren wit of zwart.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 60

(0)

Pelletkachel van 8 kW met bijzonder geavanceerde prestaties. De degelijkheid en de geavanceerde technologie maken van dit model een veilige en betrouwbare keuze.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 60 Speksteen

(0)

Met de calorische opbrengstcapaciteit die alleen speksteen kan opbrengen, voldoet het deze pelletkachel van 8 kW aan de meest geavanceerde technologie van een uniek bodemvoedersysteem.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 50 Glass

(0)

Net als het Ostro-model is deze pelletkachel van 6 kW door de geringe dikte bijzonder geschikt voor kleine ruimtes. Hermetisch product, met gecoate stalen bekleding en ‘magische’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 70 Glass

(0)

Pelletkachel van 9kW met een minimaal en compact ontwerp, ideaal voor elk soort meubilair. Zijkanten bekleed met gecoat staal en het voorzien van schuifblad en ‘magic’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Round 50 Glass

(0)

Ronde pelletkachel van 6 kW met een essentieel ontwerp. Zijpanelen in zwart glas met schuifblad en magische glazen deur en mogelijk met up versie

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle FBX 70 R

(0)

Deze inbouw pelletkachel is geschikt voor inzet in bestaande open haard of in kleine ruimtes. Dit toestel is voorzien van een aanzuigsysteem en heeft een vermogen van 9 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ghibli 50

(0)

Pelletkachel van 6 kW o.b.v. natuurlijke straling en daardoor extreem stil. Uitgerust met hermetische technologie en is het toestel voorbereid voor de ruimteventilator

Levertijd: 1 dag(en)
   1  2 3 4 5  

Voordelen van pelletkachels

Het aanschaffen van kachels brengt meerdere grote voordelen met zich mee. Zo heeft een pelletkachel de volgende voordelen:

* verwarmen met een zeer hoog rendement

* Pelletkachels werken volautomatisch

* Het is zeer eenvoudig om een pelletkachel te reinigen

* Het onderhouden van een pelletkachel is zeer eenvoudig

* Doordat pellets van houtrestanten worden gemaakt verwarmen ze CO2-neutraal

* Past vrijwel altijd in het interieur

* Dielle is ver doorontwikkeld

* U hoeft niet elke dag te slepen met hout

* U kunt zelf de temperatuur simpel bepalen

Werking van een pelletkachel


De Dielle pelletkachel voedt de brander van onderaf door middel van roestvrijstalen vijzels die worden aangestuurd door een microprocessor en die door de geforceerde aanvoer van het materiaal, verstoppingsproblemen voorkomen en een meer constante en gelijkmatige verbranding in de tijd bevorderen. Het innovatieve toevoersysteem, dat de brandstof van onderaf invoert, heeft geen invloed op de stabiliteit van de vlam in de smeltkroes. Naast het vermijden van vervelende ongemakken en storingen, laat het gepatenteerde systeem van Dielle u ook toe om minder edele pellets te verbranden en andere biomassa* toe te voegen zoals druivenpitten, pompoenmoer enz.

Volledige verbranding

Een pelletkachel geniet van een volledige verbranding, de fijnstof is zeer laag en zeker aanwezig maar nog minder als de uitstoot van de hedendaagse dieselauto. dit kan doordat de gekeurde hout pellets droog zijn en van schoon hout! door de gebruikte techniek van een pelletkachel en een juiste installatie is overlast niet aanwezig. De meeste pelletkachel installatie's die foutief zijn daar krijg je juist de problemen.. een afvoer door de muur bijvoorbeeld is naast dat het levensgevaarlijk is ook nog eens het grootste nadeel voor een volledige verbranding.
de uitstoot kan u dan ook ruiken en kan schadelijk zijn daar er geen volledige verbranding plaatst vind. De fijnstof is dan ook zeker verhogend en is niet op te lossen door de rookgasmotor even in toeren op te schroeven, de rookgasmotor is een deel natuurlijke trek nodig en terugslag is uit den boze.
Onthoud goed een goed werkende pelletkachel zorgt voor de juiste lage fijnstof uitstoot en is niet schadelijk en geeft ook zeker geen overlast!


De pelletkachel op cv brand bij ons de hele dag en verwarmd kachel met cv de meeste ruimtes. Door onze jarenlange ervaring hebben wij verschillende merken die zeer betrouwbaar zijn, onderhoud van de pelletkachel is voor ons dan ook geen probleem.

Onderhoud van pellet kachels


Wanneer bij deze kachels twee zakken zijn gebruikt (30 kilo), dient de kachel schoongemaakt te worden. Dit dient te bij de traditionele pelletkachel te gebeuren om de goede branding te blijven garanderen. Ook moet er één keer per jaar een groot onderhoud gepleegd worden om ervoor te zorgen dat de werking van de pelletkachel goed blijft.

Bij de Dielle pelletkachel dient de kachel maar eens per maand schoongemaakt te worden. Dit komt doordat bij de Dielle pelletkachel er geen branderbak aanwezig is maar een bodemvoeder. Ook is het vuur rustiger omdat er geen asresten uit de branderbak gezogen hoeven te worden..
Tweedehands
Er worden vaak kachels bij ons ingeruild door mensen die voor een nieuw systeem gaan of niet wegkomen met de warmte van de bestaande kachel.
Vraag gerust naar onze voorraad gebruikte tweedehands kachels of kijk op de site in deze categorie. Wilt u zelf uw kachel inruilen kom dan gerust langs of bel voor een vrijblijvend advies.

Pelletkachel kopen


Verwarmen en koelen met een airco
Wist u dat het ook mogelijk is om met onze Airco systemen die voorzien zijn van een warmtepomp u voordelig kunt verwarmen en koelen met een zeer laag energieverbruik!
Een warmtepomp haalt  de warmte uit de lucht door een wisselwerking van gassen welke niet kunnen ontsnappen, welke kant het systeem opdraait geeft aan of u koelt of verwarmd.

Pellet kachels bij AAA-Eco


Wilt u de nieuwste techniek op het gebied van kachels zien branden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u het nieuwe systeem van Dielle zien. Dit systeem brengt een zogenoemde bodemvoeder met zich mee wat zeer veel voordelen biedt. Deze voordelen zijn onder meer dat er eens in de vier weken een reiniging dient plaats te vinden in plaats van iedere week. Ook heeft het een rustig vlammenspel als voordeel. Ook zijn de nieuwste modellen van kachels als eerste te zien bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een model die niet bij één van onze dealers in de showroom staat, dan is die ongetwijfeld wel bij ons te zien. Wij leggen u dan graag alles uit van dit model. Bij ons op locatie is er voor kinderen een rustig speelhoekje zodat zij rustig kunnen spelen wanneer u ons assortiment bekijkt. Bij AAA-Eco is er voor iedereen genoeg keus om pelletkachels te kopen. Onze showroom is zes dagen per week geopend!


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap