Pelletkachels zijn biomassa kachels die branden op kleine geperste houtbrokjes genaamd pellets. Deze pellets zijn samengesteld uit schoon hout en moeten één din+ keuring hebben. In onze showroom hebben wij verschillende kachels die branden op pellets, zoals inbouw voorzet en cv kachels. Ook staan er bij ons altijd meerdere pelletkachels brandend opgesteld zodat u kunt zien hoe stil en rendementsvol de pelletkachel brand.Pelletkachel cv

De pelletkachel op cv brand bij ons de hele dag en verwarmd de meeste ruimte's. Door onze jarenlange ervaring hebben wij verschillende merken die zéér betrouwbaar zijn, onderhoud van de pelletkachel is voor ons dan ook geen probleem.


De pelletkachel en ECO showroom is 6 dagen per week geopend ,

wilt u de nieuwste techniek op het gebied van pelletkachels zien branden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het nieuwe systeem van Dielle met de zogenoemde bodemvoeder wat zeer veel voordelen met zich mee brengt zoals een reiniging per 4 weken ipv iedere week en een rustig vlammenspel. Ook zijn de nieuwste modellen als eerste bij ons en mocht u een model vinden welke niet in de showroom staat van onze dealers zal deze ongetwijfeld bij ons te bekijken  zijn en leggen wij u alles hier uit. Ook voor eventuele kinderen is er een speelhoekje zodat zij rustig kunnen spelen en u in alle gemak kunt kijken naar ons assortiment, uiteraard mogen zij ook met alle plezier mee kijken naar onze pelletkachels,ketels en cv modellen.


Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.