Klik hier voor het Product filter

close

woning gasvrij maken met een pelletketel

De pelletketel wint steeds meer terein in Nederland om woningen gasvrij te maken.
De Dielle pelletketels zijn uniek daar zij een gepatenteerde bodemvoeder hebben welke ook een standby functie in zich heeft. Hiermee kan de ketel stoppen zonder te moeten koelen zoals bij de traditionele pelletketels. U kunt dus ook binnen een minuut de pelletketel weer doorstarten zonder te volledige nieuwe opstart te moeten doorlopen. Heeft u vragen zoekt u dealers of wilt u dealer worden neem gerust contact met ons op.

Pelletketel op afbetaling aanschaffen?

Wist u dat het mogelijk is om bij ons een volledige pelletketel installatie te kunnen aanschaffen op leasebasis.. u bespaart direct en daarnaast houd u geld over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld isolatie van uw woning of het plaatsen van een zonneboiler welke wij ook weer kunnen leveren.


  1 / 2  Bezig met laden...

Dielle Freedom 18

(0)

De Freedom-ketel van 16 kW (standaard EN303-5) is al uitgerust met een geïntegreerd hydraulisch systeem. Grote tank, grote aslade en wisselaarreiniging in handbediening.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom 25

(0)

De Freedom-ketel van 25 kW (standaard EN303-5) is al uitgerust met een geïntegreerd hydraulisch systeem. Grote tank, grote aslade en wisselaarreiniging in handbediening.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom 30

(0)

De Freedom-ketel van 30 kW (standaard EN303-5) is al uitgerust met een geïntegreerd hydraulisch systeem. Grote tank, grote aslade en wisselaarreiniging in handbediening.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom 35

(0)

De Freedom-ketel van 35 kW (standaard EN303-5) is al uitgerust met een geïntegreerd hydraulisch systeem. Grote tank, grote aslade en wisselaarreiniging in handbediening.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom Advance 18

(0)

De Freedom Advance-ketel van 16 kW is al uitgerust met de nodige hydrauliek. Hij is ook uitgerust met een asverdichter en een automatisch reinigingssysteem voor de wisselaar.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom Advance 25

(0)

De Freedom Advance-ketel van 25 kW is al uitgerust met de nodige hydrauliek. Hij is ook uitgerust met een asverdichter en een automatisch reinigingssysteem voor de wisselaar.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom Advance 30

(0)

De Freedom Advance-ketel van 30 kW is al uitgerust met de nodige hydrauliek. Hij is ook uitgerust met een asverdichter en een automatisch reinigingssysteem voor de wisselaar.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom Advance 35

(0)

De Freedom Advance-ketel van 35 kW is al uitgerust met de nodige hydrauliek. Hij is ook uitgerust met een asverdichter en een automatisch reinigingssysteem voor de wisselaar.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom Refill 18

(0)

De Freedom Refill pelletketel van 16 kW is uitgerust met een extra tank van 460 (inbegrepen) tot 1400 Kg met pneumatisch transport van pellets tot 20 meter (standaard 5 mt buis).

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom Refill 25

(0)

De Freedom Refill pelletketel van 25 kW is uitgerust met een extra tank van 460 (inbegrepen) tot 1400 Kg met pneumatisch transport van pellets tot 20 meter (standaard 5 mt buis).

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom Refill 30

(0)

De Freedom Refill pelletketel van 30 kW is uitgerust met een extra tank van 460 (inbegrepen) tot 1400 Kg met pneumatisch transport van pellets tot 20 meter (standaard 5 mt buis).

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom Refill 35

(0)

De Freedom Refill pelletketel van 35 kW is uitgerust met een extra tank van 460 (inbegrepen) tot 1400 Kg met pneumatisch transport van pellets tot 20 meter (standaard 5 mt buis).

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Imperial 12

(0)

De Imperial 13 kW pelletketel van Dielle is de ideale oplossing wanneer u opzoek bent naar een pelletketel, maar een beperkte ruimte voor het toestel heeft. Diepte van 63,5 cm

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Imperial 16

(0)

De Imperial 16 kW pelletketel van Dielle is de ideale oplossing wanneer u opzoek bent naar een pelletketel, maar een beperkte ruimte voor het toestel heeft. Diepte van 63,5 cm

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Imperial 25

(0)

De Imperial 24 kW pelletketel van Dielle is de ideale oplossing wanneer u opzoek bent naar een pelletketel, maar een beperkte ruimte voor het toestel heeft. Diepte van 63,5 cm

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Imperial 30

(0)

De Imperial 30 kW pelletketel van Dielle is de ideale oplossing wanneer u opzoek bent naar een pelletketel, maar een beperkte ruimte voor het toestel heeft. Diepte van 63,5 cm

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Imperial 35

(0)

De Imperial 35 kW pelletketel van Dielle is de ideale oplossing wanneer u opzoek bent naar een pelletketel, maar een beperkte ruimte voor het toestel heeft. Diepte van 63,5 cm

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart 14

(0)

Pelletketel (norm EN14785). Vereenvoudigde installatie en klaar om direct op uw systeem te worden aangesloten. 14 kilowatt in een compacte maatvoering.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart 18

(0)

Pelletketel (norm EN14785). Vereenvoudigde installatie en klaar om direct op uw systeem te worden aangesloten. 18 kilowatt in een compacte maatvoering.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart 22

(0)

Pelletketel (norm EN14785). Vereenvoudigde installatie en klaar om direct op uw systeem te worden aangesloten. 22 kilowatt in een compacte maatvoering.

Levertijd: 1 dag(en)
   1  2  


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap