Mobiele-Airco
Een Mobiele airco is vrij makkelijk in gebruik, u zet de airco neer en zorgt dat er een slang naar buiten word gemaakt.
Hierdoor kan het toestel de warme lucht naar buiten blazen en brengt deze enkel nog gekoelde lucht het vertrek in.
Bezig met laden...

Mobiele airco Aovia

(0)

Net als de Aovia zijn al onze airco's zijn ook in verkrijgbaar in maandelijkse betaling of betaling na levering.

775,00 *

Prijs, per stuk

remove add
Bestellen

Mobiele airco Purity

(0)

Net als de Purity zijn al onze airco's zijn ook in verkrijgbaar in maandelijkse betaling of betaling na levering.

515,00 *

Prijs, per stuk

remove add
Bestellen

AAA-Eco mobiele airco’s zijn inbegrepen met afvoerslang

De AAA-Eco mobiele airco is inclusief afvoerslang en zal de ruimte dan ook beter kunnen koelen dan een airco zonder afvoerslang. Dit komt omdat de AAA-Eco airco de warme lucht transporteert door de afvoerslang naar buiten. De mobiele airco van AAA-Eco bied vele mogelijkheden in het koelen en verwarmen van een ruimte. Zo zit er een automatisch systeem in de mobiele airco en is de airco te besturen via een wifi module. De mobiele airco gaat automatisch door met koelen van de ruimte tot dat de bepaalde temperatuur is bereikt.

Mobiele airco kopen

1.    De mobiele airco gaat net zo lang door met koelen tot dat de temperatuur bereikt is.
2.    De temperatuur is zeker met 10 graden te koelen (op basis van de juiste ruimte).
3.    Naast het verkoelen ook nog eens de ruimte kunt ontvochtigen en verwarmen.

Mobiele airco zonder afvoerslang een stuk minder effectief

Een mobiele airco zonder afvoerslang is een stuk minder effectief dan de AAA-Eco mobiele airco met afvoerslang. De warme lucht in de kamer moet nou eenmaal afgevoerd worden om de kamertemperaturen weldegelijk aan te passen. Een mobiele airco zonder slang zou een ruimte dan ook maar met maximaal 3 graden kunnen koelen. Dit is een stuk minder koelvermogen dan dat een AAA-Eco mobiele airco met afvoerslang. Als u toch een mobiele airco wilt hebben die meer koelvermogen heeft kunt u beter voor de AAA-Eco mobiele airco gaan met een afvoerslang. Met de AAA-Eco mobiele airco kun je een ruimte gemiddeld met 10 graden koelen. Wel moet de te koelen ruimte de juiste m3 hebben om voorledig gekoeld te worden. Dit kunnen wij voor u berekenen aan de hand van een rekenformule.

Koelen van een grote ruimte is mogelijk met een split airco

Een airco heeft altijd een afvoerslang nodig bij het koelen van een ruimte. Bij bijna elke airco zit een afvoerslang en deze moet ook aangesloten worden om de airco goed te laten werken. Een mobiele airco zonder afvoerslang is in principe ook geen echte airco. Een mobiele airco is ook lang niet zo effectief als een normale split airco. Met de AAA-Eco split airco kunt u eenvoudig uw ruimte of woning koelen. Bij de trendlijn split airco levert de buitenunit een sterke luchttoevoer waardoor de binnen units de lucht goed verspreiden door de ruimte. Zo kunt u een ruimte met de split airco snel koelen of verwarmen.

Voor en nadelen mobiele airco zonder afvoerslang

Het voordeel aan een mobiele airco zonder afvoerslang is dat het met installeren een stuk goedkoper is en dat de airco ook eenvoudig te verplaatsen is. Maar deze voordelen doen niet op tegen de nadelen van de mobiele airco zonder afvoerslang. Zo is de mobiele airco zonder afvoerslang lang niet zo effectief in het verkoelen van een ruimte. Ook maakt de mobiele airco zonder afvoerslang meer geluid bij het koelen van een ruimte.

Mobiele airco of split airco?

De AAA-Eco mobiele airco is te verkrijgen met afvoerslang en deze is een stuk effectiever dan de mobiele airco zonder afvoerslang. Maar de mobiele airco met afvoerslang komt ook nog lang niet in de buurt van een split airco met het koelen van een ruimte. De split airco is ook een stuk effectiever dan een mobiele airco met een afvoerslang. Maar bij het kiezen voor een split airco zit u wel wat hogen in de kosten aangezien de installatie een stuk duurder is. De mobiele airco is goedkoper en eenvoudiger te installeren. Maar als u niet zoveel waarde hecht aan het koelvermogen van een airco en een simpele oplossing zoekt is de mobiele airco van AAA-Eco zeer geschikt. Aangezien deze eenvoudig te verplaatsen is en makkelijk is met aansluiten. De mobiele airco met afvoerslang moet ook altijd bij een deur of raam staan zodat de afvoer via een raam of deur aangesloten kan worden.


 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Sitemap