Klik hier voor het Product filter

close

Convectie pelletkachel hoe werkt dat?

de convectie pelletkachel ook wel vrijstaande pelletkachels genoemd is de meest voorkomende pelletkachel, deze kachels hebben als voordeel dat zij makkelijk te plaatsen zijn en de kamer razend snel opwarmen. De verschillende pelletkachels typen zijn degene met één afblaaspunt een pelletkachel met kanalisatie of pellet ketels. Door hun geringe grote passen de pellet kachels in de meeste woonkamers en vervangen zij de dagelijkse kachel.
 


  1 / 3  Bezig met laden...

Dielle Ghibli 50

(0)

Pelletkachel van 6 kW o.b.v. natuurlijke straling en daardoor extreem stil. Uitgerust met hermetische technologie en is het toestel voorbereid voor de ruimteventilator

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ghibli 80

(0)

Pelletkachel van 10 kW o.b.v. natuurlijke straling en daardoor extreem stil. Uitgerust met hermetische technologie en is het toestel voorbereid voor de ruimteventilator

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 100 Glass

(0)

Pelletkachel van 12 kW met een minimaal en compact ontwerp, ideaal voor elk soort meubilair. Zijkanten bekleed met gecoat staal en het voorzien van schuifblad en ‘magic’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 100 Up

(0)

De Dielle Grecale van 12 kW heeft sober en compact ontwerp, geschikt voor elk type omgeving en meubilair. Het toestel is voorzien van een bovenaansluiting voor het rookkanaal

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 100

(0)

De Dielle Grecale van 12 kW heeft sober en compact ontwerp, geschikt voor elk type omgeving en meubilair. Verkrijgbaar in 4 kleuren

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 50 Glass

(0)

Pelletkachel van 6 kW met een minimaal en compact ontwerp, ideaal voor elk soort meubilair. Zijkanten bekleed met gecoat staal en het voorzien van schuifblad en ‘magic’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 50 Silent

(0)

De Dielle Grecale van 6 kW heeft sober en compact ontwerp, geschikt voor elk type omgeving en meubilair. Toestel zonder ventilator werkt op basis van straling.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 50

(0)

De Dielle Grecale van 6 kW heeft sober en compact ontwerp, geschikt voor elk type omgeving en meubilair. Zijkanten en deur in gecoat staal, verkrijgbaar in 4 kleuren.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 70 Ceramic

(0)

Pelletkachel van 9 kW met staalconstructie en keramische voorzijde. Gietijzeren brander en stalen deur. Onder de optionele extra’s kunt u kiezen voor een wifi module

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 70 Glass

(0)

Pelletkachel van 9kW met een minimaal en compact ontwerp, ideaal voor elk soort meubilair. Zijkanten bekleed met gecoat staal en het voorzien van schuifblad en ‘magic’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 70 Up

(0)

De Dielle Grecale van 9 kW heeft sober en compact ontwerp, geschikt voor elk type omgeving en meubilair. Het toestel is voorzien van een bovenaansluiting voor het rookkanaal

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 70

(0)

De Dielle Grecale van 9 kW heeft sober en compact ontwerp, geschikt voor elk type omgeving en meubilair. Zijkanten en deur in gecoat staal, verkrijgbaar in 4 kleuren.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Levante 100

(0)

Deze pelletkachel van 12 kW is standaard voorzien van de hermetische technologie. Dit houdt in dat de pelletkachel werkt op basis van het gesloten systeem.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Levante 60

(0)

Deze pelletkachel van 8 kW is standaard voorzien van de hermetische technologie. Dit houdt in dat de pelletkachel werkt op basis van het gesloten systeem.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Levante 80

(0)

Deze pelletkachel van 10 kW is standaard voorzien van de hermetische technologie. Dit houdt in dat de pelletkachel werkt op basis van het gesloten systeem.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Libeccio 100

(0)

De Dielle Libeccio pelletkachel met elegante gebogen zijpanelen en een vermogen van 12 kW. Uit te voeren in meerdere kleuren naar eigen wens.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Libeccio 60

(0)

De Dielle Libeccio pelletkachel met elegante gebogen zijpanelen en een vermogen van 8 kW. Uit te voeren in meerdere kleuren.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Libeccio 80 Wood

(0)

De Libeccio 80 is een unieke pelletkachel met een stalen bekleding met houtlook. De 10 kw kachel is uit te voeren met 3 houtlookmotieven.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Libeccio 80

(0)

De Dielle Libeccio pelletkachel met elegante gebogen zijpanelen en een vermogen van 10 kW. Uit te voeren in meerdere kleuren.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Maestrale 100

(0)

Pelletkachel van 12 kW met innovatief design, gemaakt met stalen bekleding, met driezijdig panoramisch glas en een verschuifbare glass-top. Voorgesteld in 2 kleuren wit of zwart.

Levertijd: 1 dag(en)
   1  2 3  

Nieuwe techniek pelletkachel

De Dielle pelletkachel gooit hier nog een schepje bij boven op! Door haar gepatenteerde bodemvoeder worden de pellets ipv van in een branderbak te worden gegooit heel rustig de stookkamer via de bodem omhoog gedrukt. Dit geeft als resultaat dat asresten door verse pellets over de rand worden gedrukt en ook verstoppingen niet meer mogelijk zijn! Doordat de Dielle de asresten niet uit de brander hoeft te zuigen is het vuur ook vele malen rustiger en kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week stoken met slechts een reiniging van 1x per maand. Is het warm genoeg in uw woonkamer dan stopt de toevoer van de pellets en kapselt het vuur zichzelf in met as waardoor er een standbytijd is van maximaal 4uur waarin u de kachel kan herstarten zonder reiniging of afkoelperiode.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap