Klik hier voor het Product filter

close
Pelletkachels

Pelletkachels zijn biomassa kachels die branden op kleine geperste houtbrokjes genaamd pellets. Deze pellets zijn samengesteld uit schoon hout en moeten één din+ keuring hebben. In onze showroom hebben wij verschillende kachels die branden op pellets. U kunt hierbij denken aan inbouw, voorzet en cv kachels. Ook staan er bij ons altijd meerdere pelletkachels brandend opgesteld zodat u kunt zien hoe stil en rendementvol de pelletkachel brand.

Pelletkachel op afbetaling

Een pelletkachel kopen op afbetaling is bij ons mogelijk. Dit is zelfs mogelijk als u uw oude toestel inruilt.
Wij kunnen ook de installatie en het rookkanaal meenemen in het maandbedrag.
Wilt u slechts een deel op afbetaling dan is dat ook mogelijk en wilt u aflossen dan is dat geen probleem. Vraag ons naar de mogelijkheden.  4 / 7  Bezig met laden...

Dielle Grecale 35

(0)

De pelletkachel cv van 35 kW met een compact en minimalistisch design verleden zich gemakkelijk aan elke omgeving aan. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 14 Glass

(0)

De 14 kW pelletkachel cv met een compact en minimalistisch design past zich gemakkelijk aan elke omgeving aan. Glazen deur en stalen gefineerde bekleding.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 18 Glass

(0)

De 18 kW pelletkachel cv met een compact en minimalistisch design past zich gemakkelijk aan elke omgeving aan. Glazen deur en stalen gefineerde bekleding.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 22 Glass

(0)

De 22 kW pelletkachel cv met een compact en minimalistisch design past zich gemakkelijk aan elke omgeving aan. Glazen deur en stalen gefineerde bekleding.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Levante 14

(0)

Pelletkachel met een vermogen van 14 kW en met een essentieel en elegant design. Stalen zijkanten gecoat in 5 kleuren, schuifblad en ‘magic’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Levante 18

(0)

Pelletkachel met een vermogen van 18 kW en met een essentieel en elegant design. Stalen zijkanten gecoat in 5 kleuren, schuifblad en ‘magic’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Levante 22

(0)

Pelletkachel met een vermogen van 22 kW en met een essentieel en elegant design. Stalen zijkanten gecoat in 5 kleuren, schuifblad en ‘magic’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Levante 25

(0)

Pelletkachel met een vermogen van 25 kW en met een essentieel en elegant design. Stalen zijkanten gecoat in 5 kleuren, schuifblad en ‘magic’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)
  • grade KOPEN RECHTSTREEKS BIJ DE GROOTHANEL
  • thumb_up ONLINE BESTELLEN EN SNEL GELEVERD. CHAT, MAIL OF BEL VOOR VRAGEN
  • https ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN OF GESPREID BETALEN

Dielle Levante 30

(0)

Pelletkachel met een vermogen van 30 kW en met een essentieel en elegant design. Stalen zijkanten gecoat in 5 kleuren, schuifblad en ‘magic’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Levante 35

(0)

Pelletkachel met een vermogen van 35 kW en met een essentieel en elegant design. Stalen zijkanten gecoat in 5 kleuren, schuifblad en ‘magic’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 20

(0)

Dielle Pelletkachel met grote esthetische impact. Dankzij de geringe dikte is het de ideale keuze voor elk type omgeving. Dit toestel heeft een vermogen van 20 kW

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 25

(0)

Dielle Pelletkachel met grote esthetische impact. Dankzij de geringe dikte is het de ideale keuze voor elk type omgeving. Dit toestel heeft een vermogen van 25 kW

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 30

(0)

Dielle Pelletkachel met grote esthetische impact. Dankzij de geringe dikte is het de ideale keuze voor elk type omgeving. Dit toestel heeft een vermogen van 30 kW

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 35

(0)

Dielle Pelletkachel met grote esthetische impact. Dankzij de geringe dikte is het de ideale keuze voor elk type omgeving. Dit toestel heeft een vermogen van 35 kW

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 14

(0)

De degelijkheid en de modernste technologie maken van deze pelletkachel een veilige en betrouwbare keuze. Deze Dielle pelletkachel heeft een vermogen van 14 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 18

(0)

De degelijkheid en de modernste technologie maken van deze pelletkachel een veilige en betrouwbare keuze. Deze Dielle pelletkachel heeft een vermogen van 18 kW.

Levertijd: 1 dag(en)
  • grade KOPEN RECHTSTREEKS BIJ DE GROOTHANEL
  • thumb_up ONLINE BESTELLEN EN SNEL GELEVERD. CHAT, MAIL OF BEL VOOR VRAGEN
  • https ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN OF GESPREID BETALEN

Dielle Scirocco 22

(0)

De degelijkheid en de modernste technologie maken van deze pelletkachel een veilige en betrouwbare keuze. Deze Dielle pelletkachel heeft een vermogen van 22 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 25

(0)

De degelijkheid en de modernste technologie maken van deze pelletkachel een veilige en betrouwbare keuze. Deze Dielle pelletkachel heeft een vermogen van 23 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 30

(0)

De degelijkheid en de modernste technologie maken van deze pelletkachel een veilige en betrouwbare keuze. Deze Dielle pelletkachel heeft een vermogen van 31 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 35

(0)

De degelijkheid en de modernste technologie maken van deze pelletkachel een veilige en betrouwbare keuze. Deze Dielle pelletkachel heeft een vermogen van 35 kW.

Levertijd: 1 dag(en)
  2 3  4  5 6 7  

Voordelen van pelletkachels

Het aanschaffen van pelletkachels brengt meerdere grote voordelen met zich mee. Zo heeft een pelletkachel de volgende voordelen:

* Zeer hoog rendement

* Pelletkachels werken volautomatischPelletkachel

* Het is zeer eenvoudig om een pelletkachel te reinigen

* Het onderhouden van een pelletkachel is zeer eenvoudig

* Doordat pellets van houtrestanten worden gemaakt zijn de CO2-neutraal

* Past vrijwel altijd in het interieur

* Dielle is ver doorontwikkeld

* U hoeft niet elke dag te slepen met hout

* U kunt zelf de temperatuur simpel bepalen


Werking van een pelletkachel

De Dielle-kachel voedt de brander van onderaf door middel van roestvrijstalen vijzels die worden aangestuurd door een microprocessor en die door de geforceerde aanvoer van het materiaal, verstoppingsproblemen voorkomen en een meer constante en gelijkmatige verbranding in de tijd bevorderen. Het innovatieve toevoersysteem, dat de brandstof van onderaf invoert, heeft geen invloed op de stabiliteit van de vlam in de smeltkroes. Naast het vermijden van vervelende ongemakken en storingen, laat het gepatenteerde systeem van Dielle u ook toe om minder edele pellets te verbranden en andere biomassa* toe te voegen zoals druivenpitten, pompoenmoer enz.

Pelletkachel cv

De pelletkachel op cv brand bij ons de hele dag en verwarmdPelletkachel cv de meeste ruimtes. Door onze jarenlange ervaring hebben wij verschillende merken die zeer betrouwbaar zijn, onderhoud van de pelletkachel is voor ons dan ook geen probleem.

Onderhoud van pellet kachels

Wanneer bij pelletkachels twee zakken zijn gebruikt (30 kilo), dient de kachel schoongemaakt te worden. Dit dient te bij de traditionele pelletkachel te gebeuren om de goede branding te blijven garanderen. Ook moet er één keer per jaar een groot onderhoud gepleegd worden om ervoor te zorgen dat de werking van de pelletkachel goed blijft.

Bij de Dielle pelletkachel dient de kachel maar eens per maand schoongemaakt te worden. Dit komt doordat bij de Dielle kachel er geen branderbak aanwezig is maar een bodemvoeder. Ook is het vuur rustiger omdat er geen asresten uit de branderbak gezogen hoeven te worden.

Tweedehands

Er worden vaak pelletkachels bij ons ingeruild door mensen die voor een nieuw systeem gaan of niet wegkomen met de warmte van de bestaande pelletkachel.
Vraag gerust naar onze voorraad gebruikte tweedehands pelletkachels of kijk op de site in deze categorie. Wilt u zelf uw pelletkachel inruilen kom dan gerust langs of bel voor een vrijblijvend advies.

Pelletkachel kopen

Verwarmen en koelen met een airco

Wist u dat het ook mogelijk is om met onze Airco systemen die voorzien zijn van een warmtepomp u voordelig kunt verwarmen en koelen met een zeer laag energieverbruik!
Een warmtepomp haalt  de warmte uit de lucht door een wisselwerking van gassen welke niet kunnen ontsnappen, welke kant het systeem opdraait geeft aan of u koelt of verwarmd.

Pellet kachels kopen bij AAA-Eco

Wilt u de nieuwste techniek op het gebied van pelletkachels zien branden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u het nieuwe systeem van Dielle zien. Dit systeem brengt een zogenoemde bodemvoeder met zich mee wat zeer veel voordelen biedt. Deze voordelen zijn onder meer dat er eens in de vier weken een reiniging dient plaats te vinden in plaats van iedere week. Ook heeft het een rustig vlammenspel als voordeel. Ook zijn de nieuwste modellen van pelletkachels als eerste te zien bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een model die niet bij één van onze dealers in de showroom staat, dan is die ongetwijfeld wel bij ons te zien. Wij leggen u dan graag alles uit van dit model. Bij ons op locatie is er voor kinderen een rustig speelhoekje zodat zij rustig kunnen spelen wanneer u ons assortiment bekijkt. Bij AAA-Eco is er voor iedereen genoeg keus om pelletkachels te kopen. Onze showroom is zes dagen per week geopend!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Sitemap