Klik hier voor het Product filter

close
Pelletkachels

Pelletkachels zijn biomassa kachels die branden op kleine geperste houtbrokjes genaamd pellets. Deze pellets zijn samengesteld uit schoon hout en moeten één din+ keuring hebben. In onze showroom hebben wij verschillende kachels die branden op pellets. U kunt hierbij denken aan inbouw, voorzet en cv kachels. Ook staan er bij ons altijd meerdere pelletkachels brandend opgesteld zodat u kunt zien hoe stil en rendementvol de pelletkachel brand.

Pelletkachel op afbetaling

Een pelletkachel kopen op afbetaling is bij ons mogelijk. Dit is zelfs mogelijk als u uw oude toestel inruilt.
Wij kunnen ook de installatie en het rookkanaal meenemen in het maandbedrag.
Wilt u slechts een deel op afbetaling dan is dat ook mogelijk en wilt u aflossen dan is dat geen probleem. Vraag ons naar de mogelijkheden.  5 / 7  Bezig met laden...

Dielle Scirocco 14 Ceramic

(0)

De charme van keramiek in combinatie met technologie maken van deze pelletkachel van 14 kW een veilige en betrouwbare keuze. Zwart gelakte stalen deur en keramische bekleding.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 18 Ceramic

(0)

De charme van keramiek in combinatie met technologie maken van deze pelletkachel van 18 kW een veilige en betrouwbare keuze. Zwart gelakte stalen deur en keramische bekleding.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 25 Ceramic

(0)

De charme van keramiek in combinatie met technologie maken van deze pelletkachel van 23 kW een veilige en betrouwbare keuze. Zwart gelakte stalen deur en keramische bekleding.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 30 Ceramic

(0)

De charme van keramiek in combinatie met technologie maken van deze pelletkachel van 30 kW een veilige en betrouwbare keuze. Zwart gelakte stalen deur en keramische bekleding.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 35 Ceramic

(0)

De charme van keramiek in combinatie met technologie maken van deze pelletkachel van 35 kW een veilige en betrouwbare keuze. Zwart gelakte stalen deur en keramische bekleding.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart 14

(0)

Pelletketel (norm EN14785). Vereenvoudigde installatie en klaar om direct op uw systeem te worden aangesloten. 14 kilowatt in een compacte maatvoering.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart 18

(0)

Pelletketel (norm EN14785). Vereenvoudigde installatie en klaar om direct op uw systeem te worden aangesloten. 18 kilowatt in een compacte maatvoering.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart 22

(0)

Pelletketel (norm EN14785). Vereenvoudigde installatie en klaar om direct op uw systeem te worden aangesloten. 22 kilowatt in een compacte maatvoering.

Levertijd: 1 dag(en)
  • grade KOPEN RECHTSTREEKS BIJ DE GROOTHANEL
  • thumb_up ONLINE BESTELLEN EN SNEL GELEVERD. CHAT, MAIL OF BEL VOOR VRAGEN
  • https ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN OF GESPREID BETALEN

Dielle Smart 25

(0)

Pelletketel (norm EN14785). Vereenvoudigde installatie en klaar om direct op uw systeem te worden aangesloten. 23 kilowatt in een compacte maatvoering.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart 30

(0)

Pelletketel (norm EN14785). Vereenvoudigde installatie en klaar om direct op uw systeem te worden aangesloten. 31 kilowatt in een compacte maatvoering.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart 35

(0)

Pelletketel (norm EN14785). Vereenvoudigde installatie en klaar om direct op uw systeem te worden aangesloten. 35 kilowatt in een compacte maatvoering.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart Flat 25

(0)

Pelletketel (norm EN14785) die geavanceerde technologie gecombineerd met een dikte van slechts 34 cm. De pelletketel heeft een vermogen van 23 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart Flat 30

(0)

Pelletketel (norm EN14785) die geavanceerde technologie gecombineerd met een dikte van slechts 34 cm. De pelletketel heeft een vermogen van 31 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart Flat 35

(0)

Pelletketel (norm EN14785) die geavanceerde technologie gecombineerd met een dikte van slechts 34 cm. De pelletketel heeft een vermogen van 35 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom 18

(0)

De Freedom-ketel van 16 kW (standaard EN303-5) is al uitgerust met een geïntegreerd hydraulisch systeem. Grote tank, grote aslade en wisselaarreiniging in handbediening.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom 25

(0)

De Freedom-ketel van 25 kW (standaard EN303-5) is al uitgerust met een geïntegreerd hydraulisch systeem. Grote tank, grote aslade en wisselaarreiniging in handbediening.

Levertijd: 1 dag(en)
  • grade KOPEN RECHTSTREEKS BIJ DE GROOTHANEL
  • thumb_up ONLINE BESTELLEN EN SNEL GELEVERD. CHAT, MAIL OF BEL VOOR VRAGEN
  • https ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN OF GESPREID BETALEN

Dielle Freedom 30

(0)

De Freedom-ketel van 30 kW (standaard EN303-5) is al uitgerust met een geïntegreerd hydraulisch systeem. Grote tank, grote aslade en wisselaarreiniging in handbediening.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom 35

(0)

De Freedom-ketel van 35 kW (standaard EN303-5) is al uitgerust met een geïntegreerd hydraulisch systeem. Grote tank, grote aslade en wisselaarreiniging in handbediening.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom Advance 18

(0)

De Freedom Advance-ketel van 16 kW is al uitgerust met de nodige hydrauliek. Hij is ook uitgerust met een asverdichter en een automatisch reinigingssysteem voor de wisselaar.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Freedom Advance 25

(0)

De Freedom Advance-ketel van 25 kW is al uitgerust met de nodige hydrauliek. Hij is ook uitgerust met een asverdichter en een automatisch reinigingssysteem voor de wisselaar.

Levertijd: 1 dag(en)
  2 3 4  5  6 7  

Voordelen van pelletkachels

Het aanschaffen van pelletkachels brengt meerdere grote voordelen met zich mee. Zo heeft een pelletkachel de volgende voordelen:

* Zeer hoog rendement

* Pelletkachels werken volautomatischPelletkachel

* Het is zeer eenvoudig om een pelletkachel te reinigen

* Het onderhouden van een pelletkachel is zeer eenvoudig

* Doordat pellets van houtrestanten worden gemaakt zijn de CO2-neutraal

* Past vrijwel altijd in het interieur

* Dielle is ver doorontwikkeld

* U hoeft niet elke dag te slepen met hout

* U kunt zelf de temperatuur simpel bepalen


Werking van een pelletkachel

De Dielle-kachel voedt de brander van onderaf door middel van roestvrijstalen vijzels die worden aangestuurd door een microprocessor en die door de geforceerde aanvoer van het materiaal, verstoppingsproblemen voorkomen en een meer constante en gelijkmatige verbranding in de tijd bevorderen. Het innovatieve toevoersysteem, dat de brandstof van onderaf invoert, heeft geen invloed op de stabiliteit van de vlam in de smeltkroes. Naast het vermijden van vervelende ongemakken en storingen, laat het gepatenteerde systeem van Dielle u ook toe om minder edele pellets te verbranden en andere biomassa* toe te voegen zoals druivenpitten, pompoenmoer enz.

Pelletkachel cv

De pelletkachel op cv brand bij ons de hele dag en verwarmdPelletkachel cv de meeste ruimtes. Door onze jarenlange ervaring hebben wij verschillende merken die zeer betrouwbaar zijn, onderhoud van de pelletkachel is voor ons dan ook geen probleem.

Onderhoud van pellet kachels

Wanneer bij pelletkachels twee zakken zijn gebruikt (30 kilo), dient de kachel schoongemaakt te worden. Dit dient te bij de traditionele pelletkachel te gebeuren om de goede branding te blijven garanderen. Ook moet er één keer per jaar een groot onderhoud gepleegd worden om ervoor te zorgen dat de werking van de pelletkachel goed blijft.

Bij de Dielle pelletkachel dient de kachel maar eens per maand schoongemaakt te worden. Dit komt doordat bij de Dielle kachel er geen branderbak aanwezig is maar een bodemvoeder. Ook is het vuur rustiger omdat er geen asresten uit de branderbak gezogen hoeven te worden.

Tweedehands

Er worden vaak pelletkachels bij ons ingeruild door mensen die voor een nieuw systeem gaan of niet wegkomen met de warmte van de bestaande pelletkachel.
Vraag gerust naar onze voorraad gebruikte tweedehands pelletkachels of kijk op de site in deze categorie. Wilt u zelf uw pelletkachel inruilen kom dan gerust langs of bel voor een vrijblijvend advies.

Pelletkachel kopen

Verwarmen en koelen met een airco

Wist u dat het ook mogelijk is om met onze Airco systemen die voorzien zijn van een warmtepomp u voordelig kunt verwarmen en koelen met een zeer laag energieverbruik!
Een warmtepomp haalt  de warmte uit de lucht door een wisselwerking van gassen welke niet kunnen ontsnappen, welke kant het systeem opdraait geeft aan of u koelt of verwarmd.

Pellet kachels kopen bij AAA-Eco

Wilt u de nieuwste techniek op het gebied van pelletkachels zien branden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u het nieuwe systeem van Dielle zien. Dit systeem brengt een zogenoemde bodemvoeder met zich mee wat zeer veel voordelen biedt. Deze voordelen zijn onder meer dat er eens in de vier weken een reiniging dient plaats te vinden in plaats van iedere week. Ook heeft het een rustig vlammenspel als voordeel. Ook zijn de nieuwste modellen van pelletkachels als eerste te zien bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een model die niet bij één van onze dealers in de showroom staat, dan is die ongetwijfeld wel bij ons te zien. Wij leggen u dan graag alles uit van dit model. Bij ons op locatie is er voor kinderen een rustig speelhoekje zodat zij rustig kunnen spelen wanneer u ons assortiment bekijkt. Bij AAA-Eco is er voor iedereen genoeg keus om pelletkachels te kopen. Onze showroom is zes dagen per week geopend!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Sitemap