Klik hier voor het Product filter

close
0
Onbeperkt
Infrarood-verwarming
Infraroodverwarming; wat is het? Kent u het in de sneeuw zittend of gewoon op een terras in de zon, ja de zon die warmte waar we zo naar verlangen! nou dat is nou net de warmte die de AAA-ECO infrarood verwarming met zich meebrengt. Het is zelfs zo dat je eigen lichaam ook een klein beetje infra rood uit straalt, deze straling is minimaal, maar voelbaar als u uw handen vlakbij het lichaam van een ander zal houden. Infraroodverwarming bestaat ondertussen ongeveer vijftien jaar. Sinds het eerste gebruik van dit type verwarming zijn er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen gebeurd die elke nieuwe generatie toestellen steeds weer beter maakt. Inmiddels kunnen er probleemloos hele woonhuizen of gebouwen zeer effectief verwarmd worden met infraroodstraling. Denk daarbij aan een infrarode paneel voor in de kamer, badkamer of aan het plafond in de slaapkamer. De meest toegepaste panelen zijn infrarood panelen. Deze platen zijn er in diverse Wattages en in diverse vormen en maten. Zo heb je gladde infrarood panelen, glas-, spiegel- en zelfs infrarood panelen met foto opdruk.


  4 / 4  Bezig met laden...

1.045,00 *

Prijs, per stuk

remove add
Bestellen

1.176,00 *

Prijs, per stuk

remove add
Bestellen
  1 2 3  4   

Wat is het grote verschil tussen gewone en infrarood verwarming?


Bij traditionele verwarming wordt er gebruik gemaakt van de lucht die verwarmd wordt. Bij infraroodverwarming wordt het object verwarmd. Daarom voelt u ook al zo snel de warmte. Als een object warm genoeg is zal de straling worden afgeketst en een nieuw object vinden om op te warmen. Zie dit als een stuiterbal door uw kamer. Doordat de ruimte snel en gericht verwarmt word bespaart u op lange termijn veel op de energie rekening ten opzichte van traditionele radiatoren of andere traditionele verwarmingsbronnen.

Hoeveel vermogen of wat voor panelen kan ik plaatsen in mijn woning?


Om de juiste dekking te bieden is het mogelijk om voor u een berekening te maken welke panelen of stralers u benodigd bent en welke vermogens er nodig zijn. Er zijn gevallen bekend waarbij er niet eerst is gekeken naar het oppervlak, het type infraroodpaneel of een verkeerde wattage waardoor er juist negatief werd gedacht want het werd niet zo aangenaam als men dacht. Dit is zonde want juist door een goede berekening met niet te veel maar ook niet te weinig vermogen haalt u juist dat zonnetje in huis waar u om vraagt en daarnaast ook op de juiste plek! In een badkamer of ander soort ruimte met een minder groot oppervlak zal dit meestal niet zo ingewikkeld zijn, maar in een grote bijvoorbeeld L-vormige woonkamer moeten de panelen op strategische plaatsen opgehangen worden zodat de hele kamer aangenaam verwarmd kan worden.

Welke type infrarood is er leverbaar voor welke toepassingen?

In uw vertrek verwarmen met infrarood


Uw woonkamer of slaapkamer verwarmen kan met onze AAA-ECO infrarood panelen, u kunt met minder energie dezelfde warmte ervaring opdoen als met conventionele verwarming. Een infraroodplaat monteert u aan de wand of aan het plafond. Doormiddel van bijvoorbeeld een bij te leveren thermostaat schakelt de plaat automatisch in bij warmtevraag. De infraroodstraling zorgt ervoor dat u direct gemak ervaart. Infraroodstraling verwarmt namelijk direct de objecten in het stralingsgebied in plaats van de lucht erom heen. Een infraroodpaneel is tevens verkrijgbaar in verschillende vormen en vermogens. Wist u dat een infraroodpaneel ook uitermate geschikt is voor badkamers? U hangt eenvoudig een infraroodpaneel zoals een infraroodspiegel aan de muur. Zo is het gebruik ervan direct te ervaren zonder dat u vloerverwarming en dergelijke aan hoeft te leggen.
 

Buiten uw vertrek verwarmen zoals onder uw overkapping met elektrische infrarood


De Outdoor collectie van AAA-ECO kan u voorzien van verschillende elektrische stralers welke ervoor zorgen dat u zelfs bij vrieskou gerust buiten kunt zitten! De infraroodheaters brengen ook voordelen met zich mee. De heater is binnen 2-10 seconden volledig verwarmd en dan ervaart u direct de voordelen ervan, namelijk warmte. In plaats van lucht te verwarmen, verwarmt de infraroodverwarming heater de ruimte doormiddel van straling. Deze toestellen werken met middelgolvige in plaats van lange golf infraroodstralen die u herkent aan het donkerrode licht wat ervan af straalt. Wist u ook dat deze heaters geschikt zijn voor het verwarmen van openbare ruimtes zoals kantoren en supermarkten? Ook kortgolvige infraroodstralen geven intense warmte af wat uitermate geschikt is voor buitentoepassingen en andere open toepassingen in vrije lucht. Let er wel op dat deze kort golvige stralers op een veilige afstand geplaatst worden om onveilige situaties te voorkomen. De korte gold infraroodtoestellen herkent u aan de felle rood-oranje kleur.
 

Horeca gelegenheden of sfeer ruimte’s


U kent het wel een infrarood straler die ervoor zorgt dat het er bij de buren uitziet als zonopkomst, geen probleem dit kunnen wij voorkomen met onze serie donkerstralers of stralers met een lagere lichtopbrengst. ideaal voor locaties die geen extra lichtopbrengst wensen.
 

Industrie zoals werkplekken of garages en loodsen verwarmen met infraroodverwarming


Staat u te werken op een plek waar veel deuren los staan of bijvoorbeeld een loods waar het niet warm te stoken is dan is de AAA ECO industry line voor u ideaal! elke werkplek op ideale temperatuur in welke situatie ook!

Infraroodverwarming kopen

Plaasting van de infraroodverwarming


Bij het principe van luchtverwarming zoals men gewend is bij een gas cv ketel is het van minder groot belang waar de radiatoren in een ruimte geplaatst worden. Bij dit principe gaat men er namelijk vanuit dat de lucht verzadigd dient te worden met warmte. Infraroodstraling werkt dus op een geheel ander principe waarbij plaatsing aan hoge wanden ook mogelijk is. Een hoge muur is namelijk geschikt doordat de aangename straling meters ver voelbaar is. Strategische plaatsing is noodzakelijk. De te verwarmen objecten moeten natuurlijk zich natuuerlijk wel in de strategische zones bevinden.

AAA-Eco kan in elke situatie de juiste infrarood verwarming leveren voor in huis, buiten huis, industrieel en heavy industry. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of bezoek ons de showroom is 6 dagen per week geopend. De showroom is gevuld met alle mogelijkheden infraroodverwarming. Wij geven u graag advies hoe het infraroodpaneel goed tot zijn recht komt, de juiste grootte heeft, maar met name een goede verwarming aan de ruimtes geeft. Wist u dat een infraroodpaneel in principe geen onderhoud nodig heeft? Dit scheelt weer in de kosten, terwijl u al energie bespaart met deze aangename manier van verwarmen. Infraroodverwarming is dus uitermate geschikt om je energieverbruik te verminderen. Per graad Celcius die een ruimte verwarmd wordt, bespaar je ongeveer 7% ten opzichte van traditionele verwarming.
 

Veiligheid


De infraroodverwarming van AAA-Eco is uiteraard volledig afgestemd op de wensen en eisen voor leef-, woon- en werkruimtes. Wij van AAA-Eco gebruiken dus alleen infrarode die voor 100% veilig is voor het hele gezin. Iederenee, ook kinderen, ouderen, zorgbehoevenden en bijvoorbeeld zwangere vrouwen kunnen met een gerust hart genieten.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap