Klik hier voor het Product filter

close

Convectie pelletkachel hoe werkt dat?

de convectie pelletkachel ook wel vrijstaande pelletkachels genoemd is de meest voorkomende pelletkachel, deze kachels hebben als voordeel dat zij makkelijk te plaatsen zijn en de kamer razend snel opwarmen. De verschillende pelletkachels typen zijn degene met één afblaaspunt een pelletkachel met kanalisatie of pellet ketels. Door hun geringe grote passen de pellet kachels in de meeste woonkamers en vervangen zij de dagelijkse kachel.
 


  2 / 3  Bezig met laden...

Dielle Maestrale 60

(1)

Pelletkachel van 8 kW met innovatief design, gemaakt met stalen bekleding, met driezijdig panoramisch glas en een verschuifbare glass-top. Voorgesteld in 2 kleuren wit of zwart.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 100 Bump

(0)

Design, techniek en vermogen voor deze Ostro Bump 100, de ideale pelletkachel voor wie op zoek is naar een maximaal verwarmingsrendement in een kleine ruimte.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 100

(0)

Design, techniek en vermogen voor deze Ostro 100, de ideale pelletkachel voor wie op zoek is naar een maximaal verwarmingsrendement in een kleine ruimte. Gelakte stalen bekleding en gietijzeren deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 50 Bump

(0)

Design, elegantie en vermogen gecombineerd voor een pelletkachel van 6 kW met een unieke en onmiskenbare vorm. Zwart gelakte stalen zijkanten en ‘magische’ glazen schuifdeur

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 50 Glass

(0)

Net als het Ostro-model is deze pelletkachel van 6 kW door de geringe dikte bijzonder geschikt voor kleine ruimtes. Hermetisch product, met gecoate stalen bekleding en ‘magische’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 50

(0)

Met zijn dikte van slechts 32 cm is deze pelletkachel Dielle Ostro van 6 kW bijzonder geschikt voor kleine ruimtes. Gecoate stalen bekleding, gietijzeren deur en hermetische technologie.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 80 Bump

(0)

Design, elegantie en vermogen gecombineerd voor een pelletkachel van 10 kW met een unieke en onmiskenbare vorm. Zwart gelakte stalen zijkanten en ‘magische’ glazen schuifdeur

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 80 Glass

(0)

Net als het Ostro-model is deze pelletkachel van 10 kW door de geringe dikte bijzonder geschikt voor kleine ruimtes. Hermetisch product, met gecoate stalen bekleding en ‘magische’ glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Ostro 80

(0)

De 10 kW pelletkachel Dielle Ostro met zijn dikte van slechts 32 cm is bijzonder geschikt voor kleine ruimtes. Gecoate stalen bekleding, gietijzeren deur en hermetische technologie.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Round 100 Glass

(0)

Ronde pelletkachel van 12 kW met een essentieel ontwerp. Zijpanelen in zwart glas met schuifblad en magische glazen deur. Mogelijkheid voor up-versie

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Round 100

(0)

Ronde pelletkachel van 12 kW met een essentieel en elegant design. Wit of zwart gelakte stalen zijkanten met schuifblad en magische glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Round 50 Glass

(0)

Ronde pelletkachel van 6 kW met een essentieel ontwerp. Zijpanelen in zwart glas met schuifblad en magische glazen deur en mogelijk met up versie

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Round 50

(0)

Ronde pelletkachel van 6 kW met een essentieel en elegant design. Wit of zwart gelakte stalen zijkanten met schuifblad en magische glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Round 70 Glass

(0)

Ronde pelletkachel van 9 kW met een essentieel ontwerp. Zijpanelen in zwart glas met schuifblad en magische glazen deur. Mogelijkheid voor up versie

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Round 70

(0)

Ronde pelletkachel van 9 kW met een essentieel en elegant design. Wit of zwart gelakte stalen zijkanten met schuifblad en magische glazen deur.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 100 Keramiek

(0)

Keramische bekleding, gietijzeren deur en Hermetische gesloten technologie, het model pelletkachel Scirocco Ceramic van 12 kW is een echt vlaggenschip van het prachtige Dielle assortiment.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 100 Speksteen

(0)

Met de calorische opbrengstcapaciteit die alleen speksteen kan opbrengen, voldoet het deze pelletkachel van 12 kW aan de meest geavanceerde technologie van een uniek bodemvoedersysteem.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 100

(0)

12 kW pelletkachel met bijzonder geavanceerde prestaties. De degelijkheid en de geavanceerde technologie maken van dit model een veilige en betrouwbare keuze.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 60 Speksteen

(0)

Met de calorische opbrengstcapaciteit die alleen speksteen kan opbrengen, voldoet het deze pelletkachel van 8 kW aan de meest geavanceerde technologie van een uniek bodemvoedersysteem.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 60

(0)

Pelletkachel van 8 kW met bijzonder geavanceerde prestaties. De degelijkheid en de geavanceerde technologie maken van dit model een veilige en betrouwbare keuze.

Levertijd: 1 dag(en)
  1  2  3  

Nieuwe techniek pelletkachel

De Dielle pelletkachel gooit hier nog een schepje bij boven op! Door haar gepatenteerde bodemvoeder worden de pellets ipv van in een branderbak te worden gegooit heel rustig de stookkamer via de bodem omhoog gedrukt. Dit geeft als resultaat dat asresten door verse pellets over de rand worden gedrukt en ook verstoppingen niet meer mogelijk zijn! Doordat de Dielle de asresten niet uit de brander hoeft te zuigen is het vuur ook vele malen rustiger en kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week stoken met slechts een reiniging van 1x per maand. Is het warm genoeg in uw woonkamer dan stopt de toevoer van de pellets en kapselt het vuur zichzelf in met as waardoor er een standbytijd is van maximaal 4uur waarin u de kachel kan herstarten zonder reiniging of afkoelperiode.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap