Klik hier voor het Product filter

close

Convectie pelletkachel hoe werkt dat?

de convectie pelletkachel ook wel vrijstaande pelletkachels genoemd is de meest voorkomende pelletkachel, deze kachels hebben als voordeel dat zij makkelijk te plaatsen zijn en de kamer razend snel opwarmen. De verschillende pelletkachels typen zijn degene met één afblaaspunt een pelletkachel met kanalisatie of pellet ketels. Door hun geringe grote passen de pellet kachels in de meeste woonkamers en vervangen zij de dagelijkse kachel.
 


  3 / 3  Bezig met laden...

Dielle Scirocco 80 Keramiek

(0)

Keramische bekleding, gietijzeren deur en Hermetische technologie, het model pelletkachel Scirocco Ceramic van 10 kW is een echt vlaggenschip van het Dielleassortiment.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 80 Speksteen

(0)

Met de calorische opbrengstcapaciteit die alleen speksteen kan opbrengen, voldoet het deze pelletkachel van 10 kW aan de meest geavanceerde technologie van een uniek bodemvoedersysteem.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Scirocco 80

(0)

Pelletkachel van 10 kW met bijzonder geavanceerde prestaties. De degelijkheid en de geavanceerde technologie maken van dit model een veilige en betrouwbare keuze.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Zefiro 50

(0)

Kleine pelletkachel van 6 kW met een uniek retrodesign. Bedekt in keramiek en beschikbaar in wit of zwart, is deze kachel de ideale keuze voor wie op zoek is naar traditie, maar de technologie niet op

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Zefiro 70

(0)

Kleine pelletkachel van 9 kW met een uniek retrodesign. Bedekt in keramiek en beschikbaar in wit of zwart, is deze kachel de ideale keuze voor wie op zoek is naar traditie, maar de technologie niet op

Levertijd: 1 dag(en)
  1 2  3   

Nieuwe techniek pelletkachel

De Dielle pelletkachel gooit hier nog een schepje bij boven op! Door haar gepatenteerde bodemvoeder worden de pellets ipv van in een branderbak te worden gegooit heel rustig de stookkamer via de bodem omhoog gedrukt. Dit geeft als resultaat dat asresten door verse pellets over de rand worden gedrukt en ook verstoppingen niet meer mogelijk zijn! Doordat de Dielle de asresten niet uit de brander hoeft te zuigen is het vuur ook vele malen rustiger en kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week stoken met slechts een reiniging van 1x per maand. Is het warm genoeg in uw woonkamer dan stopt de toevoer van de pellets en kapselt het vuur zichzelf in met as waardoor er een standbytijd is van maximaal 4uur waarin u de kachel kan herstarten zonder reiniging of afkoelperiode.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap