Klik hier voor het Product filter

close

woning gasvrij maken met een pelletketel

De pelletketel wint steeds meer terein in Nederland om woningen gasvrij te maken.
De Dielle pelletketels zijn uniek daar zij een gepatenteerde bodemvoeder hebben welke ook een standby functie in zich heeft. Hiermee kan de ketel stoppen zonder te moeten koelen zoals bij de traditionele pelletketels. U kunt dus ook binnen een minuut de pelletketel weer doorstarten zonder te volledige nieuwe opstart te moeten doorlopen. Heeft u vragen zoekt u dealers of wilt u dealer worden neem gerust contact met ons op.

Pelletketel op afbetaling aanschaffen?

Wist u dat het mogelijk is om bij ons een volledige pelletketel installatie te kunnen aanschaffen op leasebasis.. u bespaart direct en daarnaast houd u geld over voor andere dingen zoals bijvoorbeeld isolatie van uw woning of het plaatsen van een zonneboiler welke wij ook weer kunnen leveren.


  2 / 2  Bezig met laden...

Dielle Smart 25

(0)

Pelletketel (norm EN14785). Vereenvoudigde installatie en klaar om direct op uw systeem te worden aangesloten. 23 kilowatt in een compacte maatvoering.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart 30

(0)

Pelletketel (norm EN14785). Vereenvoudigde installatie en klaar om direct op uw systeem te worden aangesloten. 31 kilowatt in een compacte maatvoering.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart 35

(0)

Pelletketel (norm EN14785). Vereenvoudigde installatie en klaar om direct op uw systeem te worden aangesloten. 35 kilowatt in een compacte maatvoering.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart Flat 25

(0)

Pelletketel (norm EN14785) die geavanceerde technologie gecombineerd met een dikte van slechts 34 cm. De pelletketel heeft een vermogen van 23 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart Flat 30

(0)

Pelletketel (norm EN14785) die geavanceerde technologie gecombineerd met een dikte van slechts 34 cm. De pelletketel heeft een vermogen van 31 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Smart Flat 35

(0)

Pelletketel (norm EN14785) die geavanceerde technologie gecombineerd met een dikte van slechts 34 cm. De pelletketel heeft een vermogen van 35 kW.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle X Powerbank 12

(0)

De nieuwe Dielle X Power Bank pelletketel van 13 kW kenmerkt zich door de intregratie van pelletketel en buffervat. Zodoende bespaart u ruimte zonder verlies van prestatie.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle X Powerbank 16

(0)

De nieuwe Dielle X Power Bank pelletketel van 16 kW kenmerkt zich door de intregratie van pelletketel en buffervat. Zodoende bespaart u ruimte zonder verlies van prestatie.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle X Powerbank 25

(0)

De nieuwe Dielle X Power Bank pelletketel van 24 kW kenmerkt zich door de intregratie van pelletketel en buffervat. Zodoende bespaart u ruimte zonder verlies van prestatie.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle X Powerbank 30

(0)

De nieuwe Dielle X Power Bank pelletketel van 30 kW kenmerkt zich door de intregratie van pelletketel en buffervat. Zodoende bespaart u ruimte zonder verlies van prestatie.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle X Powerbank 35

(0)

De nieuwe Dielle X Power Bank pelletketel van 35 kW kenmerkt zich door de intregratie van pelletketel en buffervat. Zodoende bespaart u ruimte zonder verlies van prestatie.

Levertijd: 1 dag(en)
  1  2   


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Sitemap