Filter

close
0
Onbeperkt
Kachel-en-verwarmingsmogelijkheden

Welke kachel kan ik kopen bij AAA ECO BV

De kachel, vele manieren van verwarmen maar elk hetzelfde doel! u laten genieten van de warmte en het comfort en in de meeste gevallen ook nog eens van een prachtig vlammenspel.
Hier onder vind u verschillende manieren om te verwarmen, met een pelletkachel, elektrisch verwarmen met infrarood en het bijbehorende rookkanaal voor pelletkachels houtkachels.


  3 / 82  Bezig met laden...

Dielle Grecale 14

(0)

De pelletkachel cv van 14 kW met een compact en minimalistisch design past zich gemakkelijk aan elke omgeving aan. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Levertijd: 1 dag(en)

Houtkachel Isana 3S

(1)

Naast het frontglas biedt de Isana 3S houtkachel ook twee zijruiten, LER - eenhandige regeling van primaire, secundaire en tertiaire lucht mogelijkheid om een ​​rookkanaal aan te sluiten: bove

1.995,00 *

Prijs, per stuk

remove add
Bestellen

Houtkachel Livina Speksteen

(0)

actieve regulering van primaire, secundaire en tertiaire lucht mogelijkheid om een ​​rookkanaal aan te sluiten: boven of achter, drievoudig vergrendelingsmechanisme, LCS-systeem voor autom

3.095,00 *

Prijs, per stuk

remove add
Bestellen

Dielle Ostro 100 Tube

(0)

De ideale pelletkachel van 12 kW voor wie op zoek is naar een maximaal rendement, in slechts 31 cm. Uitgerust met twee configureerbare ventilatoren.

Levertijd: 1 dag(en)

Dielle Grecale 30

(0)

De pelletkachel cv van 30 kW met een compact en minimalistisch design verleden zich gemakkelijk aan elke omgeving aan. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Levertijd: 1 dag(en)
  1 2  3  4 5  

Type Kachels

Er zijn veel verschillende type kachels zoals de vroegere kolenkachel die later werd vervangen door de gaskachel, ook de houtkachel heeft grote stappen gemaakt in de techniek en verbrandingsmogelijkheden maar ook deze zal steeds meer richting de techniek van de pelletkachel gaan en met automatsiche verbranding systemen gaan werken.

Kachel op afbetaling

Het is bij ons mogelijk om een kachel te kopen en deze inclusief materiaal en installatie in termijnen te betalen. Zo is het mogelijk om voordelig te stoken en in de tijd de kachel te betalen.
Daarnaast kunt u als u dat wilt altijd eerder van het gespreid betalen van de kachel af zonder extra kosten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op of bezoek de showroom.

Verwarmings en koelingsexperts

In onze showroom word u te woord gestaan door onze adviseurs welke verstand hebben van verwarming en koeling, zodoende kunnen we samen tot een plan komen om uw woning of bedrijfspand te koelen of te verwarmen. Geen één object is hetzelfde en zo zou het advies voor u volledig anders kunnen uitpakken dan die van uw buren. Dit hoort bij ons vak en wij helpen graag uw woning te verduurzamen en comfortabel!
 

kachel showroom

In onze showroom vind u vele soorten kachels en andere type verwarming, elk product kan bij ons getest worden om ervaring op te doen met deze manier van verwarmen of koelen.
De showroom is 6 dagen per week geopend en kan zonder afspraak worden bezocht, vind u uw droom kachel bij ons?


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten