2 / 2  Bezig met laden...

Platte bocht 90 graden t.b.v Airco kabelgoot

(0)

Een platte bocht die u aansluiting geeft voor de kabelgoot. Alle airco benodigdheden verkrijgbaar bij AAA-Eco B.V., uw airconditioning specialist.

6,95 *

Prijs, per stuk

remove add
Bestellen

Rechter bocht verticaal/horizontaal t.b.v Airco kabelgoot

(0)

Een rechter bocht die u aansluiting geeft voor de kabelgoot. Alle airco benodigdheden verkrijgbaar bij AAA-Eco B.V., uw airconditioning specialist.

8,95 *

Prijs, per stuk

remove add
Bestellen

T-stuk t.b.v AAA-Eco kabelgoot

(0)

Een t-stuk die u aansluiting geeft voor de kabelgoot. Alle airco benodigdheden verkrijgbaar bij AAA-Eco B.V., uw airconditioning specialist.

17,95 *

Prijs, per stuk

remove add
Bestellen

Verbindingsok t.b.v Airco kabelgoot

(0)

Een verbindingsok die u aansluiting geeft voor de kabelgoot. Alle airco benodigdheden verkrijgbaar bij AAA-Eco B.V., uw airconditioning specialist.

4,95 *

Prijs, per stuk

remove add
Bestellen

Verstelbare platte bocht 45 - 90 graden t.b.v Airco kabelgoot

(0)

Een verstelbare platte bocht die u aansluiting geeft voor de kabelgoot. Alle airco benodigdheden verkrijgbaar bij AAA-Eco B.V., uw airconditioning specialist.

11,95 *

Prijs, per stuk

remove add
Bestellen
  1  2   

Deze installatie materialen zijn beschikbaar voor de mensen die hun aircosysteem willen uitbreiden of zelf willen installeren. Wij maken dit voor u mogelijk door alle installatie materialen ook aan te bieden op onze website. Wij hebben alles op voorraad en daarom word het ook heel snel geleverd. Onze voorgevulde airconditioners zijn makkelijk te installeren en als u nog extra spullen nodig bent kunt u deze bij ons op de website bestellen (Airco installatie materiaal).

Advies nodig over de installatiemogelijkheden?

Wij helpen u graag om een volledig installatiepakket voor uw airconditioning systeem samen te stellen. U bent van harte welkom om langs te komen bij ons in de showroom (Airconditioningsystemen werkend opgesteld). Wij zijn ook zes dagen per week telefonisch bereikbaar op 0572-354250


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Sitemap